Ei näytä lumessa möyriminen yhtään kyllästyttävän Nauru. Noppa alkaa olla jo äitinsä kokoinen, varsinkin, kun sen turkki on niin pitkä ja paksu. Leikattiin kyllä vähän saksilla lyhyemmäks ja onkin tässä mietitty, että pitäiskö vetää koneella pitkällä terällä. Olis kuitenkin tarkoitus osallistua siihen Haapaveden näyttelyyn 18.4. niin ei passa liian lyhyeksi leikata. Pennilläkin alkaa turkki olla kivan mittainen vaikka pentujen teko hieman on heikentänyt turkin kuntoa. Papu ja Marikakin on tulossa Haapavedelle näytelyyn niin saadaan oikein sisarusparvi koolle.

Marika leikkas tuossa jonkun aikaa sitte Paun turkin, tässä siitä muutama kuva.

Noppa näkee sisko Ruusaa pari-kolme kertaa viikossa ja aina vaan riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun ne on kahdestaan ei tahdo olla silmiä eikä korvia. Pihalla kyllä pysyvät ja kiltisti tulee heti kun hutaa. Ollaan käyty siskosten kans kaks kertaan näyttelyharkoissa ja eka kerran jälkeen tuntu et taitaa olla toivotonta, toisiaan kohti vaan vetivät, mut toinenkerta meni yllättävän hyvin, et jospa se siitä.

Sitten muutama kuva Nopa ja Ruusan lumileikeistä.

Ruusa odottaa, et Noppa lähtis jälestään Nauru.

Kuka tässä määrää?? Siskokset ei oikeen oo saanu selvää kumpi on pomo.

Viikko takaperin treffattiin sisrukset Noppa, Ruusa ja Noosa, äiti Penni ja siskopuoli Ronja. Olihan siinä siskoksilla touhua kerrakseen, mutta ei jäänyt äiti Penni eikä Ronja yhtään huonommaksi. Noppa kisko sit jonkun lumikopin varpaiden välistä niin, että tuli rikkein polkuanturan väliin ja tuli ihan verta.  Nyt on sitte ulkoiltu tossut jalassa ja hyvin se Noppa antaan niiden olla.

Netta ja koirat, edestä Penni, Ruusa, Noppa, Noosa ja Ronja taustalla tutkailemassa.

Hangessa Penni, Noosa, Noppa ja Ruusa.

Ihana Noosa!!!

Loppuun vielä Noppa koti pusikoissa Silmänisku.