Kävimme 5.2. Torstaina Pennin ja Nopan kanssa tervehtimässä Pennin ensimmäisestä pentueesta olevaa Ronjaa joka asustelee täällä Nivalassa.

Samalla reissulla Noppa sai myös hyvää totuttautumista pikkuiseen Mimosa tyttöön.

Siinä sitä ollaan Noppa, minä, Mimosa ja Ronja Hymy. Mimosa ei yhtään hätkähtänyt yllättävästä koira laumasta. Tässä vaiheessa Penni kaiveli Ronjan leluarkusta kaikki vanhat puruluun jämät Kieli ulkona.

Siinä sitten istutaan rinta rinnan, Penni näyttä melkeen porukan pienimmältä, kun karva on vielä niin lyhyt. Ronjalla oli aivan mahtava turkki Hilu meinas pitää sen huhtikuun Haapaveden näyttelyyn asti. Nopalta oon aatellu saksilla vähän lyhentää tuon pentukarvan verran pois, olis varmaan muuten jo sitten tosi pitkä.

Pallon haussa Noppa vei pisimmän korren Nauru, vai liekkö siskopuoli ja äiti antanut vaan pienimmälle periksi Silmänisku.

Lopuksi vielä äidin ja tyttären poseeraus. Taitaa huhtikuisesta Haapaveden näyttelystä tulla Pennin ja lapsien koitos Silmänisku.

Onhan siellä Pennin lapsilla Kaapolla jo useampi serit ja Inkalla myös yksi eikä Ronjankaan näyttelyt huonosti ole mennyt. Aika näyttää miten tämä nuorempi sukupolvi pärjää Nauru.

Vaikka eihän se ole pääasia, vaan terveet ihanat koirat perheenjäsenenä Hymy!